KARRIÄR HOS OSS

karriär hos oss

Våra medarbetare är kärnan i vår framtid

Vill du vara med och skapa framtiden med ett av Värmlands största företag inom mark och anläggning? Tveka inte att höra av dig till oss för att starta din karriär på Sten & Vägarbeten.

Sten & Vägarbeten är en trygg arbetsplats inom mark och anläggning för dig som tror på sammanhållning, utveckling och hållbarhet. Styrkan i företaget är våra medarbetare och därmed kärnan i vår framtid.

Vi är en

En trygg arbetsgivare

Att jobba hos oss

Sten & Vägarbeten har funnits sedan slutet av 1950-talet och är väletablerade på arbetsmarknaden. 70 år senare har vi nu blivit ett av Sveriges första företag att bli ISO-certifierade inom arbetsmiljö, så vi vet att ni kommer att trivas. 

Utveckling

Vi är ett företag med stora möjligheter till utveckling. Vi lyssnar på våra medarbetare och låter de som vill få utvecklas och växa i sin roll. Vi går även igenom vilka kurser som kan behövas hos våra medarbetare för att nå rätt kompetens i företaget.

Välmående

Att trivas på sin arbetsplats är grunden till ett bra arbete. För att må bra måste samspelet mellan privatliv och arbete klicka. Vi försöker därför i största mån att hitta arbeten i närområdet samt erbjuda våra anställda personalförmåner.

"Vi söker dig som vill växa och bli bättre tillsammans med oss."

hur det är att

Jobba hos oss

Vi har under årens lopp haft många nöjda medarbetare som har uttryckt att de trivts väldigt bra hos oss, både gällande företagskultur och arbetsmiljö. Läs mer om hur Daniel Fredriksson och Mikael Ullfeldt tycker det är att jobba hos oss.

hos oss är

Personalen – vår viktigaste tillgång

Personal & kompetens

Med trygga anställningsvillkor kan vi rekrytera kompetent personal, som också väljer att stanna hos oss. På det sättet förvaltar vi den omfattande kompetens vi under åren byggt upp i företaget.

Ett företag i framkant

Världen är i ständig utveckling, och så är även vi. Vårt mål är att hela tiden hålla oss uppdaterade inom det senast inom våra arbetsområden samt inom våra personal- och ekonomisystem.

ISO 45001

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom arbetsmiljö, för att visa att vi bryr oss om dig som anställd hos oss. 

Välkommen att skicka in din

Spontanansökan

Vi söker ständigt ny personal och välkomnar alla till att lämna CV och personligt brev till oss. Vi går igenom alla ansökningar som kommer in. Är det så att vi inte har ett arbete som passar in på din beskrivning idag, finns du med i vår CV-bank och kan vara aktuell för andra arbeten i framtiden.