JOBBA HOS OSS

Per-Erik Edlund, VD

Vi vill jobba med just dig!

”Vi söker dig som är en driftig, självständig och nyfiken person, som vill bli en del av ett framtidsorienterat mark och anläggningsföretag.

Vi erbjuder dig en långvarig relation, där vi tillsammans skapar bra gemensamma förutsättningar. Vi är allvarliga i vår ambition att kunna erbjuda vår personal en säker arbetsmiljö, vår kund ett kvalitetsjobb, med ett miljöengagemang som gagnar vår gemensamma framtid.

Är du av rätt virke, hör av dig!”

"Vi är allvarliga i vår ambition att kunna erbjuda vår personal en säker arbetsmiljö "

Daniel Fredriksson, Anläggare

"Bra arbetskamrater och ledning är A och O."

– Det viktiga för mig är att kunna komma till en arbetsplats där man trivs och är ett härligt gäng som vill åt samma håll. Bra arbetskamrater och ledning är A och O för att jag ska kunna trivas på min arbetsplats. 

– På Sten & vägarbeten har vi tillsammans lyckats uppfylla dessa hörnstenar. Under arbetstiden har jag frihet med ansvar, vilket är både utmanande och kul.

Mikael Ullfeldt, Grävmaskinist

"Jag får mycket förtroende för att våga ta egna beslut."

– Jag jobbar på Sten & vägarbeten som grävmaskinist. Det är ett roligt och omväxlande arbete där jag får mycket förtroende för att våga ta egna beslut. Vi har många olika slags projekt, stora som små. VA-jobb, vägar och grunder är några exempel. 

– Att komma till en arbetsplats med kunniga kollegor och en miljö med mycket humor och högt i tak gör dagarna väldigt roliga.

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Sten & vägarbeten

Varför ska du jobba hos oss?

Trygghet

Med trygga anställningsvillkor kan vi rekrytera kompetent personal, som också väljer att stanna hos oss. På det sättet förvaltar vi den omfattande kompetens vi under åren byggt upp i företaget.

Framkant

Världen är i ständig utveckling vilket vi också är. Vårt mål är att hela tiden hålla oss uppdaterade i det senaste inom våra arbetsområden. Detta gäller även våra personal- och ekonomisystem.

Trivsel

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom arbetsmiljö för att visa att vi bryr oss om dig som anställd hos oss. 

Sök till oss

Spontanansökan

Vi söker ständigt ny personal och välkomnar alla till att lämna CV och personligt brev till oss. Vi går igenom alla ansökningar som kommer in. Är det så att vi inte har ett arbete som passar in på din beskrivning idag, så finns du med i vår CV-bank och kan vara aktuell för andra arbeten i framtiden.