STENARBETEN

Vi utför

Kvalitetsmässiga stenarbeten året om

Sedan vi var ett litet stenbrott i Tanums kommun så har Sten & Vägarbeten varit en stor aktör inom sten och stenarbeten. Vi utför både betong- och naturstensytor i alla storlekar, fundament, trappor och utsmyckningar så som bland annat fontäner. Vi är även en aktiv aktör inom restaurering av stenmurar, ofta mot Svenska kyrkan som kund. 

Våra heltidsanställda arbetar med stenprojekt året om. Vill ni ha ett gediget och professionellt utfört arbete av ett företag med lång erfarenhet har ni kommit rätt.

stenarbeten
indelningar

Stenarbeten

Natursten

Sedan länge har vi arbetat med projekt där vi utför stenarbeten inom natursten. Detta är idag ett hantverk som få personer blir upplärda inom. Natursten innefattar allt från kallstensmurar till granittrappor.

BEtongsten

Idag finns mängder med betongsten och vi på Sten & Vägarbeten har Sveriges största leverantörer bakom oss. När vi arbetar med större ytor i våra projekt använder vi ofta maskinläggning.

Utsmyckningar

Vid större offentliga projekt får vi ofta utföra diverse utsmyckningar i natursten, allt ifrån fontäner till soffor. Vid ”Sola i Karlstad” kan ni se ett av våra senaste stenprojekt som sträcker sig hela vägen till Sandgrund.

 

Så här jobbar vi i våra projekt

Kalkylavdelningen lämnar anbud, efter accept från kunden tar arbetsledaren över ansvaret för projektet. Avstämningsmöten och en tät kontakt med beställaren är av stor vikt för ett lyckat projekt.

För mer information kontakta kalkylen

Kalkylaavdelningen
stenarbeten

"Ett hantverk som få idag bemästrar"

Vi erbjuder

Ett kvalitativt resultat

Det tåls att sägas igen – stenarbeten är ett helt eget hantverk. Flertalet av våra medarbetare har många år bakom sig som stenläggare. Även våra underentreprenörer har god erfarenhet inom området. Vi ser alltid till att matcha kundens önskemål med rätt kunskap och kompetens. En nöjd kund med ett gott resultat är viktigt för oss.

stenarbeten
projekt

Fler projekt inom sten