OM STEN & VÄGARBETEN

sten & vägarbeten

70 års erfarenhet

Med ett öga på marknaden och en verksamhet i ständig utveckling är vi på Sten & Vägarbeten ett av Värmlands största mark- och anläggningsföretag. Vår verksamhet omfattar ett 60-tal medarbetare inom olika arbetsområden och omsätter ca 200 Mkr.

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom mark och anläggning, stängsel och säkerhet, VA-arbeten samt bevattning. Inom koncernen har vi byggföretaget Niwa Entreprenad som hjälper dig vid byggnationer av lokaler, industrier eller hus.

Om sten och vägarbeten

Våra styrkor som din partner

Hög kvalitet

Sten & Vägarbeten är ett av de första mark- och anläggningsföretagen som skaffade ISO-certifieringar inom KMA. Certifieringarna innebär en väletablerad dokumentation och goda rutiner för företagets processer inom kvalité, miljö och arbetsmiljö, vilket stäms av årligen av en extern partner.

trygg partner

Som en del av en Svea-H koncernen är vi ett solit företag med en stabil grundstruktur i koncernen med bred kompetens. Detta tillsammans med vår långa erfarenhet inom entreprenader gör oss till en trygg partner, som vet vad det innebär att hantera allt ifrån små till stora projekt.

hög flexibilitet

Vår företagsstruktur tillåter oss att ha snabba beslutsvägar och snabbt anpassa verksamheten till rådande omständigheter. Vår personal har också en bred kompetens inom projektering vilket gör att vi själva kan hantera förändringar snabbt där vi är lyhörda för dina behov.

"Vi är idag ett av Värmlands största mark- och anläggningsföretag."

om Sten & vägarbeten

Vår historia & organisation

Sten & Vägarbeten startades i slutet av 1950-talet i Tanums Kommun, Norra Bohuslän. Arbetsområde var liksom idag Mellansverige med en avdelning i Karlstad. De tjänster vi erbjöd var fastighetsskötsel, trädgårdsanläggning och naturstensarbeten med ett flertal egna stenbrott i Tanums Kommun.

År 1971 övergick Sten & Vägarbeten till nuvarande regi och ombildades till aktiebolag av Sterner Edhlund. Samma år flyttade huvudkontoret till Karlstad. På 2000-talet gjordes en omorganisering och fler bolag köptes in, dessa kom tillsammans med Sten & Vägarbeten att ingå i dagens Svea H koncern.

Våra

Certifikat

ISO-standarden

Stolt kan vi presentera att vi var ett av Sveriges första bygg- och anläggningsföretag som certifierade sig inom ISO-standarden, på tidigt 2000-tal. ISO är en internationell standard som verifierar ett bolags processer inom olika områden.

Vi är certifierade enligt Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö.

 

ISO 45001

ISO 14001

ISO 9001

om Sten & vägarbeten

Att jobba hos oss

Du är viktig

Vi vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder dig en långvarig relation, där vi tillsammans skapar bra gemensamma förutsättningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll på arbetet.

Roliga dagar på jobbet

Hos oss finns omväxlande tjänster där du som anställd får möjlighet att ta eget ansvar. Vi har också en riktigt hög trivsel i våra grupper med bra arbetskamrater där humor och kompetens ligger i topp. 

Säker arbetsmiljö

Vår arbetsmiljö är viktig vad gäller trivsel men även inom säkerhet. Därför är det en självklarhet för oss att vara ISO-certifierade inom arbetsmiljö för att göra ditt jobb hos oss så säkert som möjligt.

om Sten & vägarbeten

Vi är stolta sponsorer