PROJEKT

sten & vägarbeten

Vi jobbar med projekt över hela landet

Med huvudkontoret i Karlstad och Värmland som utgångspunkt, så har vi nära till samtliga städer och orter i hela Mellansverige. Även om detta är vårt huvudsakliga verksamhetsområde åtar vi oss även projekt i hela landet. Detta innebär att vi kan hjälpa dig som kund vart du än bor i Sverige. 

Traktsjobb på annan ort är något som vi är vana vid och vi har egna personal-, verktygs-  och kontorsbarracker som vi tar med oss.

I kartan ovan kan ni se våra pågående projekt i Sverige just nu

Våra projekt

"Vi arbetar ofta med omfattande entreprenader, men även med mindre projekt där vi erbjuder kunden en helhetslösning.

utförande & projektering

Så här jobbar vi

Med hjälp av vår kompetens och erfarenhet följer vi dig som kund genom hela arbetsprocessen. Ofta arbetar vi med stora och omfattande entreprenader men även med mindre projekt där vi erbjuder kunden en helhetslösning.

Med andra ord, vi står för utförandet men finns ingen projektering gjord så hjälper vi gärna även till med den. Dessutom har vi de kontakter, verktyg och korta beslutsvägar som behövs för att driva effektiva och lyckade projekt.

projekt stenläggning
Läs mer om

Våra tjänster

Mark och anläggning

Oavsett om det gäller mindre projekt eller stora entreprenader har vi på Sten & vägarbeten den erfarenhet som krävs. Vi utför allt ifrån mindre dräneringsarbeten till stora industriprojekt, ombyggnad av citykärnor och nya vägar.

Vatten och avlopp

Vid nybyggnation eller renovering av ledningar, så har vi den kunskap och de certifieringar som man behöver för att göra ett kvalitetsmässigt arbete.

Flexibla med hög kvalitet

Med fokus på kundens mål tillsammans med vår erfarenhet, kommer vi garanterat att hitta en lösning som passar dig som kund.

Stängsel och säkerhet

Vi utför allt inom stängsel, så som större områdesskydd och mindre gunnebostängsel. Vi monterar även områdesskydd i form av nätstängsel och svetsade paneler till flygplatser, järnvägar, fängelser samt mycket mer. Alla lösningar inkluderar larm, automatikgrindar och även löpande underhåll.