STÄNGSEL OCH SÄKERHET

Vi erbjuder

Helhetslösningar inom stängsel och säkerhet

Med över 45 år i branschen så kan vi hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen för ditt behov. Vår kunniga personal levererar och monterar allt ifrån stängsel till grindar. Genom att vi är effektiva, prisvärda och erbjuder helhetslösningar har vi förtroendet att arbeta med flertalet projekt över hela Sverige. 

Behöver ni hjälp med att finna rätt lösning? Vi står till tjänst året om så tveka inte med att höra av er.

Stängsel

Industri- och säkerhetsstängsel

Skydda ditt område med rätt stängsel från inbrott och skadegörelse.

Skydda ditt område från ovälkomna gäster eller förhindra någon att hamna på fel sida av området. Det kan röra sig om standardiserat viltstängsel eller om grövre paneler för exempelvis industri, järnväg eller fängelse. Vi levererar alla sorts stängsel, alltifrån vanligt flätstängsel till starkt panelstängsel.

Genom att anpassa ditt industristängsel till omgivningen och markförhållandena, kan ditt stängsel få en längre livstid. Om du behöver hjälp finns vi på plats för att ta fram den bästa lösningen åt dig.

Villa & Förskola

Vi har helhetslösningar för stängsel inom villa och förskola. Vi skräddarsyr dina önskemål till rätt pris och tidsplan.

Sten & Vägarbeten erbjuder ett brett sortiment av stängsel för din villa eller förskola och vi hjälper dig att finna det bästa alternativet för dina behov. Det är viktigt för oss att hela köp- och utförandeprocessen ska vara enkel så att du som kund får rätt stängsel till rätt pris.  

Stängsel runt förskolor kräver oftast en högre standard än det normala. Vi är experter på området och har bred erfarenhet, därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss som partner.

Grindar & bommar

Det finns många olika sorters grindar och bommar, vi hjälper dig att hitta rätt! 

På marknaden finns det många olika sorters grindar och bommar att välja bland och vi erbjuder dig som kund ett brett sortiment. Vi hjälper dig att finna rätt grind eller bom beroende på dina behov och önskemål. 

Exempel på grindar vi erbjuder är slaggrindar, skjutgrindar, rotationsgrindar, gånggrindar och vikgrindar.

Montage & service

Vi tillhandahåller montage och  service till samtliga produkter för att kunna leverera det bästa resultatet.

För oss är det viktigt att kunden är nöjd med slutprodukten och därför erbjuder vi montage och service till alla våra kunder. 

Vi ser till att våra produkter håller den standard och kvalitet som vi lovat. Skulle något mot förmodan inte bli som det är tänkt, så åtgärdar vi självklart detta!

Många års erfarenhet av stängselprojekt

I över 45 år har vi arbetat med att göra våra kunder nöjda med våra stängselprojekt.  
Vi gillar det vi gör och det är också därför vi har lyckats hålla verksamheten drivandes så länge.

För mer information kontakta Jimmy

Jimmy Aldenfalk

projektledare
Jimmy Aldenfalk

I och med vår långa erfarenhet kan vi ta fram den bästa lösningen för dina behov.

ett av våra projekt

Gruvöns projekt "Next Generation"

När Gruvön behövde hjälp med sitt miljardprojekt fick vi förtroendet att bygga en stor del av deras skalskydd. Det ställdes höga krav på både material samt montage och vi levererade panelstängsel, rotationsgrindar och automatiserade slaggrindar. 

Stängsel
projekt

Projekt inom stängsel och säkerhet